miercuri, 17 decembrie 2008

17 decembrie!


Pe 17 decembrie 1989 se murea pe străzile Timişoarei, k noi să bem azi Coca-Cola, Heineken, Jack Daniels, ca noi să putem mânca hamburger pitzza, spaghete, ca noi să avem de ales din grile cu sute de programe la tv color, plasmă, LCD, ca noi să fim azi cocălari şi piţipoance, să ne dăm prin maşini de fiţe, şi în cluburi unde putem lăsa lejer salariul pe o lună, doar în câteva ore. Pe 17 decembrie s-a murit pentru libertate, deminitate, adevăr... Uitaţi-vă în jur: sunt aceeaşi oameni bogaţi, sunt în continuare parveniţi, sărăcia a ajuns la cote alarmante, sunt aceeaşi parlamentari şi senatori care fură (numai că acum nu se mai numesc comunişti) şi se moare mai uşor pe stradă ca înainte de 1989, fără ca justiţia să facă ceva... Totuşi, e 17 decembrie şi ar trebui să ne gândim măcar un minut la cei care şi-au dat viaţa, cu gândul că noi să avem o viaţă mai bună... dacă o avem, rămâne la latitudinea fiecăruia dintre noi! Eroii nu mor niciodată!!

3 comentarii:

Anonim spunea...

tu putzoo,al cui ie blogu ca al tau sigur nu i!?!?!si de ce nu mere sa imi bag num.si merge numai cu anonimus???;)cristina sunt:*,fooosta colega,tiam mai lasat un comentariu si la ala de la nunta.

Anonim spunea...

au murit degeaba. din pacate... RIP!!

Voluntarii campaniei spunea...

Acum 19 ani, romanii curajosi primeau bate pe spate si gloante in piept pentru ca noi sa avem libertatea de a (nu) ne aminti asta si a (nu) le arata respectul ce il merita.
49 de bucuresteni au fost omorati pe 21-22 decembrie 1989 pentru ca noi sa avem lucruri “de baza”: libertate, democratie, presa libera, bunastare.
Daca TU iti amintesti asta, arata-le respectul cuvenit – DUMINICA, 21 DECEMBRIE, ORA 17:00, LA UNIVERSITATE www.eroiinumor.ro