luni, 26 octombrie 2009

Dansezi... cu ţiganii şi curvele!?!?!


Dansezi pentru tine este o emisiune apreciată nu numai la noi, ci în toată lumea. Acest program face multe lucruri bune, fff multe lucruri bune, şi conform unor statistici, este cea mai costisitoare emisiune din România. Până aici toate bune şi frumoase, dar de aici, până la juriu (de multe ori foarte incompetent) şi până la vedetele alese să danseze, este un drum nu tocmai „curat”, sau roz. Un neprofesionalism care bate la ochi şi idei fixe, cu care se încearcă să fim îndobitociţi. Să ne uităm doar la această ultimă ediţie. Câte curve şi câţi ţigani printre vedete. Deci, nu am nimic cu nimeni, curvele îşi fac doar treaba, ţiganii sunt şi ei oameni, dar să ajungi să promovezi în exces astfel de vedete e supărător. Să nu uităm ce programe şi filme de căcat au fost şi încă sunt pe Pro Tv şi Acasă... cu ţigani şi curve... Păcat de marii actori ai României care perferă să se compromită şi să intre în astfel de rahaturi. Chiar nu înţeleg de ce atâta promovare... Dacă până şi Monikk Columbeanu a ajuns o vedetă, sau Mantea aia... să ma scuzaţi, m... la astfel de vedete şi la cei care-i cheamă…
La următoarea emisune mă aştept să-i văd pe Romeo Fantastik, Sexy Brăileanca şi Nikita… că sunt la fel de vedete ca Monikk!!

4 comentarii:

Anonim spunea...

Bah astea nu-s curve is doar tarfe. Oricum la emisiunea serviti va rog au fost mai multi tigani si mai multe curve ca la dansez pt tine. Dintre aia de serveau dam doar asa neste num celebre: Andreea Tonciu, Simona Senzual, Vali Vijelie, Liviu Guta... Deci, se poate si mai rau.

Anonim spunea...

Daca i-am trimis in Parlamentul Europei pe EBA si pe Fecali, ce pretentzii sa mai ai de la tara asta de kknari... Vai si-amar! Au ajuns toti analfabetzii sa dea lectii pe la tembelizor, toti pitiponcii si pitipoancele sa-si spuna vedete... Niste muisti! Asa tara, asa oameni!

Bogdan Lungu spunea...

Salutare si bun revenit pe blog, comentariul tau nu imi da posibilitatea de a-l cataloga ca pertinent, dar nu acela a fost scopul, subscriu si eu ideii de preacurvire nationala pe tembelizor, dar poate emisiunea in cauza are si elemtele ei pozitive, referindu-ma aici exclusiv la frumusetea dansului... Personajele implicate conteaza prea putin, poate chiar si cazurile pentru care concurentii danseaza...

Vera spunea...

Si eu simt o puternica repulsie pentru noii participanti... Monicutza care si-o trage-n fund in bucatarie si nu se sfieste de a spune asta unei tari intregi,manelistu` din franzela...etc. Fuck off!Chiar imi placea emisiunea si ma uitam uneori,dar de acum pur si simplu uit ca exista!