joi, 29 octombrie 2009

Despre 3 indolenţi de la Poli

Poli a fost eliminată surprinzător în optimile Cupei României de Astra Ploieşti. Planul lui Sabău, de a juca şi cu rezervele, sau cu fotbaliştii mai puţini utilizaţi, a dat greş. Una e să joci cu Sănătetea Cluj, alta cu Astra Ploieşti. Cel mai scurt drum pentru a scoate oamenii în stradă să se bucure pentru un trofeu naţional, s-a stricat. Poli avea nevoie de 3 victorii până în semifinale, cu echipa mai slab clasate, după care ar fi urmat o dublă în semifinale şi finala Cupei României. Dar na, Adio Cupa, pentru că avem prea mulţi jucători cu aere de vedetă, care cred că au inventat fotbalul. Astăzi, despre 3 dintre ei... Începem într-o ordine aleatorie.
Lukas Magera - cehul urăşte să fugă. Preferă să stea pe teren, cel mult să se plimbe. Este un jucător în plus la echipă. În plus, adică la număr... Singurul sprint care l-a făcut în meciul cu Astra, a fost la loviturile de departajare. Îi recomand lui Magera alt sport. Poate baschetul, sau hocheiul că Cehia este un nume în acest domeniu.
Alexandru Curtean - jucător bun de Gaz metan Mediaş. Atât. La Poli este super indolent. Se ceartă cu antrenorul, nu-i convine când este trimis la echipa a doua (aia e de valoarea lui), ratează din toate poziţiile, chiar şi de la 11 metri. Îl propun pentru un împrumut definitiv la Mediaş.
Hristu Chiacu - dat afară de la toate echipele pe unde a jucat, este titular la Poli. IN-CRE-DI-BIL!! Descris ca o tânără speranţă şi ca o certitudine, Chiacu, nepotul familiei Becali impresionează doar în cluburi şi discoteci. Am înţeles că Bega Ictar Budinţ caută un mijlocaş. Deci, acolo i-ar fi locul. Mai ales că aproape de Ictar, la Iosifalău, este şi o discotecă.

Un comentariu:

crisss spunea...

niste panarame. sa plece de unde au venit.