luni, 1 septembrie 2008

Echipa momentului??? Rapid??? să fim serioşi... PROVINCIA E LA PUTERE... urziceni, vaslui... TI-MI-ŞOAAAA-ARRRA... ti-mi-şoaaaa-araaa... TIMIŞOARA

„Poli” a oprit Rapidul! 1-0 şi bănăţenii pot visa frumos…Oaspeţii au venit pentru 3 puncte, pentru a demonstră că sunt echipa momentului… Bănăţenii (nu au mai bătut Rapidul pe teren propriu de pe vremea lui Balauru, tot cu gol în ultimele minute) au vrut să demonstreze că îşi merită locul în UEFA… a rezultat un meci viu, „european”, echilibrat, în care echipa ce şi-a dorit mai mult succesul, a meritat! Primele 30 de minute au fost dominate de „violeţi”, dar Artiom şi-a bătut joc de două ocazii mari. Şi eu dădeam gol de acolo. Sincer!! A urmat replica oaspeţilor, dar la vestiare s-a intrat la egalitate. Rapidul a îmceput mai bine mitanul secund, şi după o eliminare uşor acordată lui Sretenovici, se părea că meciul va merge spre un „2”, cel mult pentru gazde la un „X”. Bănăţenii nu au fost de akord şi au reuşit imposibilul în ultimele minute. Rusici a marcat golul unei victorii mari (Dejan a înscris în al treilea meci consecutiv... Dejaneee... Dejaneee)… şi „Poli” poate visa frumos… Grupele Cupei UEFA şi podium în Liga I.
Timişoara: Pantilimon - Bădoi, Luchin, Sretenovici, Milhazes - Abiodun (79, Arman Karamyan), Dan Alexa, Lukas Magera, Artiom Karamian (62, Stancu) - Dorin Goga (83, Parks), Dejan Rusici. Antrenor: Dusan Uhrin jr.Rapid: Pardo - Maftei, R. Fernandes, M. Constantin, Perjă - C. Lazăr, P. Andrade (60, Herea) - J. Cesar, Mejolaro, Cesinha (46, Spadacio) - Djalovici (76, Boya). Antrenor: Jose Peseiro.
Partizan.................................. cel mai accesibil adversar!! Fortza ai nostri!!!

PS: pentru cunoscători: pe culoarea vişinie... ne kk cu bucurie... şi să nu uităm faza cu negrii de sub podu Grant :)

Un comentariu:

Mihai Martin spunea...

Euforie dulce... :)
Doar pentru ca Rapid nua jucat nimic nu inseamna ca Timisoara a facut-o. Miemi-a parut un meci slab al amandurora.

Partizan e cel mai accesibil adversar, insa tot cap de serie se cheama! Plus ca in statistici cadn un cap de serie joaca returul acasa se califica in peste 80% din cazuri. Lotul lui Poli (care nu cred ca e de podium/se poate pune cu 'butoanele') e neexperimentat in Europa, etc. Sper sa batem, si voi fi in galerie in 18!

Dar imi pare ca daca Poli se dzice si de Rapid (cum o faci tu acum), care e pe departe cel mai prietenos si lipsit de aroganta club din Bucuresti, rau face. Vorbim aici de singurii vizitatori care nu vin sa injure, nu ureaza 'dulce muie Timisoarei', de acei porumbei carbonizati care dupa fluierul de final al meciului s-au recunoscut infranti, au aplaudat invingatorii si scandat 'Timisoara! Poli Timisoara!'...
Aceiasi oameni care au autat moral Poli in semifinala cu Steaua (la care nu speram insa care m-a bucurat enorm). Nu zic ca favorul nu a fost instantaneu returnat, insa sa fim seriosi... Pandurii erau acolo in vacanta.

Cred ca lui Poli nu i-ar strica o galerie cevamai numeroasa i activa. Cea de acum e... ok. Nu mai mult.