duminică, 24 august 2008

United Boys AC


AC nu vă spun de la ce vine :)... United Boys e mai simplu de dedus. Suntem 13 prieteni (in primul rând), care ne strângem din când în când să jucăm fotbal. E mult spus să jucăm fotbal... ca să înţelegeţi... ne cam prefacem, că oricum fotbalul se joacă la TiVi... Ne-am înscris şi în campionat... la Lajos, după cum ştie toată lumea. Liga a III-a... iar obiectivul e simplu... ne strângem, jucăm (cum putem), şi bem o bere... că practic ăsta este scopul... Că acolo suntem buni. Cei mai buni! Rezistăm oricât la repriza a treia...


PS: După cum se ştie, în competiţii organizate sunt şi arbitri. Mulţi dintre ei nu au nicio treabă. Motiv de bârfe şi speculaţii la repriza a treia. Şi pentru că atunci când scriu despre fotbal trebuie să existe şi un personaj negativ, m-am gândit să scriu foarte puţin de numitul călin radosav... Băiete, fă un bine tuturora şi agaţă fluierul în cui. Eşti o ruşine, dar şi un mare nesimţit. Foarte... (tot respectul însă pentru fratele fluiericiului, ALIN, un excelent organizator de competiţii, care merită mai mult...)


PS2: Echipamentul echipei noatre este roz-negru. De ce? Pentru că respectăm femeile :)

3 comentarii:

Anonim spunea...

Fortza UB AC!!
:)

roxid spunea...

Le respecti, le respecti, dar roz?!
Pai femeia poarta rosu, pitipoanca.org poarta roz :))

Anonim spunea...

Baiatule rusine esti tu pentru fotbal nu eu pentru arbitraj.In primul rand cine esti tu sa ma faci pe mine nesimtit.Uita-te la tine cum arati si dupaia vorbesti de altul.Nu iti convine regulamentul de joc nu joci.Nu ai ce sa comentezi si sa iti bati joc de niste persoane.Esti doar un simplu ziarist si trebuie sa ne respecti asa cum te-am respectat noi pe tine.Nu esti tu in masura sa imi spui sa las fluierul in cui.Tu nici macar nu cunosti Legile jocului.Iar apropo daca mai faci afirmatii jignitoare ,instantele judecatoresti vor face dreptate.